shutterstock_73663177_edited.jpg

YOGATERAPI

For deg som ønsker å bruke yoga som støtte i din egen uitviklingsprosess. Jeg tilbyr yogaterapi en - til - en hvor vi sammen ser på dine utfordringer og eventuelle blokkeringer i energiflyt. Med utgangspunkt i dette skreddersys yogaøvelser/yogsprogram som passer akkurat for deg og dine behov.

 

Yogaterapi tilbys enten i mitt lokale, eller hjemme hos deg. I yogaterapi behandles ikke symptomene, men gjennom yoga stimuleres kroppen til selv å komme i balanse. På den måten kan din helse ivaretas og styrkes tilpasset ditt spesifikke behov.

 

I yogaens vitenskap stammer sykdommer i kropp og sinn fra ubalanser i kroppens energisystem, og det er disse ubalansene vi kartlegger og stimulerer med øvelser. Du guides inn i en eller flere øvelser som kan være både pust, bevegelse og meditasjon. Øvelsene vil kunne gi deg bedre sirkulasjon og flyt, både fysisk og energimessig - og gjennom dette kan du oppleve økt velvære, dypere selvinnsikt og bedre helse.

 

Jeg som yogaterapeut har 2 års utdanning innen yogaens vitenskap, i tillegg til utdanning innen fysisk og psykisk helse. Yogaterapi er ikke en erstatning for medisinsk behandling, men det kan være et godt supplement!

Pris per time: kr 900.- (90 minutter)